One of a kind trouwjurk laten maken

Wil je graag een exclusieve trouwjurk laten maken die niemand anders heeft? Dan is de optie om je eigen trouwjurk te ontwerpen of samen te stellen wel heel interessant. Jij bepaalt welke stoffen, modellen en materialen je wilt zien in jouw perfecte bruidsjurk.

DE IDEALE TROUWJURK

Je eigen trouwjurk ontwerpen

Ontdek het innovatieve bruidsjurken-systeem waarbij jij zelf je trouwjurk ontwerpt. Zo hoef je vanaf een tekening je niet voor te stellen hoe de jurk eruit komt te zien. Alle keuzes hangen al voor je klaar. Mix jouw jurk tot je ultieme bruidsjurk. Het passen van bruidsjurken is een feestje op zich en in onze winkel kan je zorgeloos alle mogelijkheden uit proberen. Zo bepaal jij welke stof je kiest en welke trouwjurk je uiteindelijk laat maken.

  • Satijn is misschien wel dé klassieke ‘bruidsstof.’ Door de specifieke weeftechniek die ervoor wordt gebruikt (satijnbinding, ook wel atlasbinding genoemd) is het een mooie soepel vallende stof. Satijn wordt van allerlei soorten materialen gemaakt, denk aan polyester, acetaat, viscose en katoen. Het heeft dan weliswaar niet exact dezelfde structuur en uitstraling, maar het blijft satijn. Satijn gemaakt van echte zijde blijft iets bijzonder hebben.
  • Kant is een hele veelzijdige stof die in veel verschillende prijsklassen te krijgen is. Het is daarnaast heel mooi te combineren met verschillende stoffen, zoals zijde of tule. Het heeft vaak een hele romantische, vintage, classy uitstraling.
  • Organza is een soepele, doorschijnende stof met een subtiele glans. Oorspronkelijk werd het altijd gemaakt van zijde, maar tegenwoordig wordt hiervoor ook vaak nylon, polyester of viscose gebruikt. Het is een half-transparante en plat geweven stof die heel mooi te verwerken is in strikken en stroken.
  • Tule wordt in veel onderdelen van de bruidsmode gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan mooie tule sluiers, maar ook overrokken. Het is net als organza halftransparant, maar heeft een wat stijvere en grove structuur daarom wordt het vaak gebruikt om de trouwjurk een boost te geven en het geheel wat op te vullen. Door tule in meerdere lagen te verdelen, krijg je veel volume. Die prachtige prinsessenjurken hebben vaak een onderrok van meerdere lagen tule, zodat je die echte poof krijgt.

PRIJS EN KWALITEIT

In 4 stappen je eigen trouwjurk laten maken

LeMoos heeft wat jij zoekt, alle onderdelen om te mixen en te matchen, in alle kleuren, stoffen en pasvormen.

  • Stap 1; kies een basistop voor je eigen trouwjurk
  • Stap 2; kies een basis rok voor je eigen trouwjurk
  • Stap 3; maak de top
  • Stap 4; maak de rok

Maak je perfecte trouwjurk, en wellicht nog een jurk want dezelfde jurk kan in de avond met een korte rok omgetoverd worden naar je feestjurk waar je tot in de late uurtjes in los kan gaan.

Wil jij ook de perfecte jurk?

Maak je eigen trouwjurk en maak een afspraak.

Afspraak maken