This team…

is like a family.

Over ons; een persoonlijke boutique

Een persoonlijke boutique, dat zijn wij. Iedere bruid kennen wij bij haar voornaam, dat vinden wij belangrijk. Je zoekt de jurk van je dromen en daar hoort persoonlijk advies bij. Want alleen als wij jou kennen en weten wat jouw wensen en ideeën zijn, kunnen wij je goed helpen met het vinden van jouw droomjurk.

Je vindt het vast leuk om alvast een beetje te weten wie wij zijn:

Hedwig - Oprichtster

Alweer meer dan 20 jaar geleden…

Al sinds 1997 is Bruidsmode Hedwig een begrip in de bruidsjurkenscene. Hedwig, (links op de foto) oprichtster (wat je waarschijnlijk al door de naam hebt kunnen raden), begon na jarenlange ervaring in de bruidsmode haar eigen zaak. Een droom kwam uit; bruiden adviseren in haar eigen boetiek. Het is namelijk de leukste baan die er is; vrouwen helpen om de jurk van hun leven te vinden. Iedereen komt blij en vol verwachting binnen en gaat nog blijer de deur uit.

Na 20 jaar was het tijd om een stapje terug te nemen en is de zaak overgedragen aan één van haar vier dochters, Miranda (Rechts op de foto). Toch kan ze het mooie vak niet helemaal achter zich laten; Hedwig gaat nog steeds mee naar beurzen om inkopen te doen en een praatje te maken met oude bekenden.

Bruidsmode Hedwig Castricum

Het huidige team

Onze werkwijze

Hoe de zoektocht naar jouw droomjurk eruit gaat zien?
Met onze aanpak wordt deze zoektocht een mooie, persoonlijke herinnering.

Onze aanpak