Selecting a wedding dress is more than just a fitting…

it’s a process – a memory in the making.

Onze aanpak

Een trouwjurk uitkiezen is een heerlijke activiteit. Als toekomstige bruid wil je hier alle tijd voor nemen. Omdat wij jou een onvergetelijke ervaring willen geven, werken wij op afspraak. Tijdens deze vrijblijvende afspraak kan je rustig de jurken bewonderen, passen en vragen stellen. Wil je een trouwjurk laten maken? Ook hier kunnen we je mee van dienst zijn!

Ben je helemaal verliefd geworden op een jurk, dan bestellen we deze in jouw maat. Gemiddeld duurt het 3 à 4 maanden voordat de designer de jurk bij ons aflevert.

EERSTE PASSESSIE

Afspelden tot in perfectie

Zodra jouw pareltje is gearriveerd, maken we direct een afspraak voor de eerste passessie. Een coupeuse uit ons eigen atelier is hierbij aanwezig, zodat we de jurk tot in perfectie kunnen afspelden. Een bruidsjurk vraagt tenslotte om vakmanschap en pure ambacht.

Tijdens deze eerste passessie kijken we ook meteen naar de accessoires die je wilt dragen. Mooie lingerie, bijpassende sieraden, een sluier, hakken of wellicht een petticoat, wij hebben het allemaal in onze boetiek. Heb je deze al ergens anders uitgezocht, neem ze dan gerust mee. Dan kunnen we het totaalplaatje goed bekijken.

TWEEDE PASSESSIE

Passen en handige tips

Bij deze afspraak mag je de jurk nog eens dragen. Is hij helemaal naar wens of dienen er hier en daar toch nog wat kleine aanpassingen gemaakt te worden? Ook krijg je een ‘lesje’ zitten in je jurk en leer je hoe je de eventuele sleep kan bevestigen aan de danslus. Deze uitdagingen ga je liever niet op de dag zelf aan.

DERDE PASSESSIE

Passen en…meenemen!

Nog een paar nachtjes slapen en je gaat trouwen. Voor een allerlaatste keer kom je bij ons langs om de puntjes op de i te zetten. De jurk is helemaal op maat gemaakt, maar hoe fijn is het om hem toch nog eens aan te trekken voor de grote dag? De jurk neem je gestreken en volledig afgewerkt in een kledinghoes mee. Laat de mooie dag maar komen!

Ontmoet ons team

Wil jij van het passen van jouw droomjurk een onvergetelijke ervaring maken? Wij helpen je hier graag bij!

We stellen ons graag aan je voor