Corona Virus update; uitstel is geen afstel!

Ik heb een bruidsjurk bij jullie gekocht, wat te doen?

Heb je een afspeld, of ophaal afspraak staan? Dan vragen wij deze NIET te annuleren, mits er aanleiding voor is zoals gezondheidsklachten. Al onze bruiden hebben wij al via de mail aangeven hoe wij werken tijdens deze bizarre tijden.

Onze mailbox loopt al vol met bruiden die het huwelijk uitstellen, naar September 2020 of naar 2021. Ons atelier is nog steeds open en wij werken volgens de planning door aan alle bruidsjurken die gereed gemaakt moeten worden voor het trouwseizoen van 2020. Zolang wij open mogen blijven zullen wij dit ook doen. Het is tijdens de afspraken toegestaan om maximaal 1 persoon mee te nemen. Het liefst vragen wij je om alleen te komen, maar wij begrijpen dat de ondersteuning van een dierbare net zo belangrijk is.
Ik ga trouwen en ben op zoek naar mijn trouwjurk, zijn jullie open?
Voor bruiden die hun huwelijk nog aan het plannen zijn en nog geen bruidsjurk hebben, kunnen op afspraak langs komen met maximaal 1 persoon. Aangezien wij geen risico’s willen nemen met toekomstige leveringen verkopen wij enkel de bruidsjurken die op voorraad zijn in onze winkel, en dat zijn er gelukkig heel veel. Deze zullen verkocht worden met een korting van 20% procent. Wij hopen je dan ook graag te zien in onze winkel. Maak een afspraak en wij zorgen dat de winkel alleen voor jou en je gezelschap beschikbaar is.
Mocht je vragen hebben? info@bruidsmodehedwig.nl
Wij wensen iedereen een goede gezondheid toe.
Liefs Miranda, Annerie & Mascha