De paspop mocht direct uit de jurk!

…Na 30 jaar kwamen we elkaar opnieuw tegen en weer was het liefde op het eerste gezicht!

Lynnelle.

De mooiste dag van Lynnelle en Nils

Een dag met een extra bijzonder goud randje. Samen met haar moeder ging Lynnelle naar Bruidsmode Hedwig om een prachtige trouwjurk te scoren. De twee waren het direct eens over welke jurk het moest worden, toch kon haar moeder Lynnelle op dé grote dag niet zien stralen in haar trouwjurk.

Het bruidsverhaal van Lynnelle

Je stond pas een paar seconden binnen en had toen eigenlijk de jurk al gevonden, toch?

Al direct bij binnenkomst bij Bruidsmode Hedwig zagen mijn moeder en ik dé jurk op de paspop en we zeiden tegelijk: “Wow! Die is mooi.” Uiteraard toch nog een paar andere jurken gepast om het zeker te weten, maar het was overduidelijk. De jurk van de paspop werd het!

Was de vonk tussen jou en Nils ook zo snel overgesprongen?

Heel lang geleden is ons liefdesverhaal eigenlijk al begonnen, maar we zijn elkaar daarna jarenlang uit het oog verloren. Toen we elkaar na bijna 30 jaar weer tegenkwamen, sloeg de vonk weer over. Nils inmiddels 3 jaar vrijgezel en twee kinderen rijker en ik was net weer vrijgezel. Het was gelijk weer liefde op het eerste….ehhh… tweede gezicht!

Hoe was de bruiloft? Precies hoe je voor ogen had?

Onze bruiloft was heel bijzonder. We zouden eigenlijk eerder trouwen, maar mijn moeder overleed een paar dagen voor die datum. Daarom hebben we de bruiloft naar een later moment verzet.

Op de nieuwe trouwdag stond ik in de bruidsjurk die ik samen met mijn moeder uitgekozen had en dat voelde heel speciaal. Alsof ze er toch een beetje bij was.

Dan krijgt zo’n dag inderdaad wel een bijzonder goud randje.

Het was een prachtige dag met een aaneenschakeling van mooie momenten. Ook om de dingen die fout gingen, konden we direct al hard lachen. Zo vloog het boeket van de trouwauto toen Nils onderweg naar mij toe was!

Heb je tips voor aanstaande bruiden?

Neem de tijd om jurken te passen en probeer verschillende stijlen. Op die manier leer je wat goed bij je staat. En geniet! Van het passen, maar ook van de dag – deze vliegt echt voorbij!

Foto’s: Kooi Fotografie

Meer bruidsverhalen lezen?

Lees alle mooie verhalen over het uitkiezen van hun jurk en de bruiloft. Ook geven de bruiden stuk voor stuk een gouden tip voor aanstaande bruiden!

Lees hier alle sprookjes