Eén jurk sprong er echt uit…

…Na het aanhoren van mijn wensen pakte Miranda direct een prachtige jurk uit het rek. Hij was perfect, maar ook te prijzig. Tja…wat doe je dan?

Kyra.

De mooiste dag van Kyra en Rick

Het is iedereen wel eens gebeurt; je komt iets tegen, vindt het prachtig, totdat je het prijskaartje bekijkt. Dapper en tegen beter weten in blijf je doorzoeken naar een goedkoper alternatief, maar dat ene exemplaar krijg je maar niet uit je hoofd. Het gebeurde bij Kyra bij het zoeken naar de perfecte jurk met wow-effect.

Het bruidsverhaal van Kyra

Kwam je met een duidelijk idee onze bruidsmodezaak binnen?

Voordat ik bij Bruidsmode Hedwig binnenliep had ik al verschillende jurken bij een andere bruidsmodezaak gepast. Ik had dus inmiddels een goed beeld van wat mij wel leuk stond en wat niet. Toen ik Miranda mijn wensen vertelde, pakte ze direct een prachtige jurk uit het rek. Ik vond deze echter een tikkie te duur en wou hem (nog) niet passen. Eerst maar eens kijken of ik ook een mooie – en iets gunstiger geprijsde – jurk zou vinden. Maar….je raadt het al; mijn oog bleef maar hangen op de ‘Lavender jurk’. Om hem uit mijn hoofd te krijgen, toch maar aangetrokken en….ik was verliefd. Echt prachtig! Tegen beter weten in nog andere jurken gaan passen, maar niks kwam meer in de buurt van deze mooie jurk. Ik was al overtuigd, maar toen ik mijn vriendinnen en moeder met tranen in hun ogen zag, was de beslissing gemaakt. De jurk is sexy, elegant en heeft echt een wow-effect!

Vertel eens, had jouw aanzoek ook een wow-effect?

Een paar dagen voor Kerstmis waren we met z’n tweeën een weekendje in Brugge. Het was helemaal geen lekker weer, maar Rick wilde per se naar een bepaalde kerk omdat de tuinen daar heel mooi zijn. Om eerlijk te zijn, interesseerde het mij niet echt veel – helemaal niet met al die regen – maar we gingen toch. De tuinen waren uiteindelijk wel echt de moeite waard dus Rick stelde voor om aan andere toeristen te vragen of ze een paar foto’s wilden maken van ons. Daar was ik ook niet zo enthousiast over vanwege de regen, maar ook nu hield hij voet bij stuk. Tijdens het fotograferen ging Rick opeens op een knie en vroeg hij mij ten huwelijk!

De toeristen wisten natuurlijk ook van niks dus de vrouw die ons fotografeerde riep toen heel hard OH MY GOD! Meteen ging ze het filmen, dus het aanzoek hebben wij ook op film, heel leuk!

Dat is nog eens een mooi moment om na te vertellen! Wat was het favoriete moment op de trouwdag?

Dat is een lastige vraag, het was allemaal zo mooi. Maar als ik moet kiezen, dan ga ik voor het diner, dit was zonder twijfel het intiemste moment van de dag. Alleen onze gezinnen en beste vrienden aan 1 lange tafel bij Club Zand. Er werd gespeecht met een lach en een traan en volop genoten, het was echt prachtig.

Wat is jouw tip voor aanstaande bruiden?

Laat alles los op de dag van de bruiloft en ga alleen maar genieten. Laat het geregel aan anderen over en geniet!

Bruidsjurk: Enzoani Lavender Jurk
Trouwlocatie: Club Zand
Foto’s: 2gether Photography

Meer bruidsverhalen lezen?

Lees alle mooie verhalen over het uitkiezen van hun jurk en de bruiloft. Ook geven de bruiden stuk voor stuk een gouden tip voor aanstaande bruiden!

Lees hier alle sprookjes