Eén jurk sprong er echt uit…

…een trouwjurk die helemaal bij mij zou passen.
Uiteraard heb ik nog wel even verder gekeken, maar deze jurk bleef in mijn gedachten hangen.

Talissa.

De mooiste dag van Talisa en Ron

Op een prachtige monumentale locatie, De Smaeckkamer in Beverwijk, gaven Talisa en Ron elkaar het ja-woord. Al voor de afspraak met Bruidsmode Hedwig had ze haar oog laten vallen op haar droomjurk. Maar of ze daar ook mee naar buiten stapte?

Het bruidsverhaal van Talisa

Had je een specifieke jurk voor ogen toen je een afspraak maakte bij Bruidsmode Hedwig?

Zodra ik de afspraak bij Bruidsmode Hedwig had gemaakt, ben ik direct online naar alle jurken gaan kijken die ze verkopen. Eén jurk sprong er echt uit, een trouwjurk die helemaal bij mij zou passen. Uiteraard heb ik nog wel even verder gekeken, maar deze jurk bleef in mijn gedachten hangen.

En werd het ook deze jurk?

Eenmaal bij Bruidsmode Hedwig binnengestapt liet ik alle plaatjes zien die ik had uitgezocht, inclusief mijn droomjurk. Ze pakte deze allemaal uit de rekken en voegde er zelf ook nog wat trouwjurken aan toe om te passen.

Toen ik dé jurk aanhad, was het meteen duidelijk. Dit was de jurk. Dit was MIJN jurk. Ook de mensen die ik mee had (en dat waren er heel wat, haha!), zes vriendinnen, mijn zusje en moeder waren het er unaniem over eens. Gelukkig maar!

Toch ben ik nog lekker verder gaan passen, maar ik bleef naar die ene jurk kijken. Het zal geen verrassing zijn, dat ik ook uiteindelijk voor deze jurk heb gekozen. Wat was het een topdag! We kregen alle aandacht en alle tijd, precies wat je bij zo’n gave ervaring wil hebben. Met een heerlijk gevoel verlieten wij die dag Bruidsmode Hedwig.

Wiens reactie op de jurk zal je nooit vergeten?

De reactie van mijn moeder, zusje, schoonzus en schoonmoeder. Toen ik de laatste passessie had van mijn jurk (op maat gemaakt, zo goed als klaar), kwam ik de paskamer uitlopen en hadden ze stuk voor stuk de tranen in hun ogen staan. Ondanks dat ze de jurk al een paar keer hadden gezien, bleven ze ontroerd. De jurk was nu helemaal af en hoorde echt bij mij! Heel bijzonder om dat zo mee te maken.

Hoe kan jij Bruidsmode Hedwig het beste omschrijven?

Bruidsmode Hedwig is een wereldzaak. Ze nemen de tijd voor je, luisteren naar je wensen en kennen elk bruidje persoonlijk. Voor iedereen die gaat trouwen is dit super. Er komt een spannende tijd aan, met veel leuke en mooie gebeurtenissen. Dan is het fijn om iemand te hebben die je helpt en ondersteunt in een van de belangrijkste en leukste dingen, dé jurk vinden!

Wat is de tip die je aanstaande bruiden wilt mee geven?

Geniet van elk moment! Hoe bijzonder is het dat jij gaat trouwen met je aanstaande met al jouw dierbaren om je heen? Maak van elke gebeurtenis een feestje en geniet met volle teugen van alle voorbereidingen. Het gaat zó snel voorbij en het is echt ontzettend leuk om te trouwen.

Meer bruidsverhalen lezen?

Lees alle mooie verhalen over het uitkiezen van hun jurk en de bruiloft. Ook geven de bruiden stuk voor stuk een gouden tip voor aanstaande bruiden!

Lees hier alle sprookjes