Ik raakte helemaal in de war tijdens het passen van de jurk…

…Keuzes maken is niet mijn sterkste kant, dus Miranda maakte het mij behoorlijk lastig toen ze met een misschien wel mooiere jurk aankwam.

Sky.

De mooiste dag van Sky en Bart.

Met een duidelijk beeld van hun droomjurk stappen toekomstige bruiden regelmatig onze bruidszaak binnen. Het kan dan heel verwarrend zijn als er opeens een totaal ander model beter en mooier blijkt te staan. Wat doe je dan met jouw droomjurk die je in gedachten hebt? Ook Sky had het allemaal helder voor ogen…

Het bruidsverhaal van Sky

Vertel eens, je stapte met een droomjurk in jouw hoofd bij ons naar binnen. Stapte je ook met deze jurk weer naar buiten?

Bij een andere bruidswinkel had ik al een jurk gepast die ik altijd al in mijn hoofd had. Toch wilde ik ook bij Bruidsmode Hedwig zoeken naar zo’n soort jurk. Miranda kwam echter met een ander soort jurk. Heel anders, maar ook heel erg mooi. Ik raakte echt in de war toen ik deze jurk paste.

En uiteindelijk toch voor de droomjurk gekozen?

Keuzes maken is sowieso niet mijn beste eigenschap, dus dat helpt niet echt mee, haha! Uiteindelijk ben ik toch voor het echte bruidsgevoel gegaan en heb ik de jurk van Miranda gekozen. Ook omdat ik zeker wist dat Bart dit een prachtige jurk zou vinden.

Hopelijk was je niet in de war met het aanzoek?

Nee, in de war was ik gelukkig niet, maar wel ontzettend verrast! We waren samen met mijn ouders, mijn zus en onze 2 kinderen op vakantie in Spanje. Op de avond dat we precies 10 jaar samen waren, gingen we – zonder kinderen – uiteten. Bart wilde het liefst na het eten nog een wandeling maken over het strand en mij ten huwelijk vragen, maar ik vond het veel te eng in het donker! Uiteindelijk ging hij op ons balkon met uitzicht op het strand op één knie. Van de spanning en enthousiasme ging ik ook op mijn knieën naast hem zitten en te roepen; ‘Doe normaal!’ Ik was zo ontzettend verrast. Volmondig heb ik ‘ja’ gezegd om vervolgens een applaus te ontvangen van bewoners die het hele schouwspel hadden gevolgd. Hadden we niet eens door gehad!

Hoe was de bruiloft?

De dag van ons trouwen was te gek. De hele dag is verlopen zoals we het voor ogen hadden. Door alles goed te bespreken met de ceremoniemeesters, de locatie en met elkaar, kan je tijdens de dag echt genieten.

Wat was het favoriete moment van de dag?

Toen we elkaar voor het eerst zagen, is toch wel speciaal. Eindelijk is dé grote dag voor ons samen aangebroken! Daarnaast hebben we onze eigen geloften uitgesproken waarin we onze liefde voor elkaar beschreven. Heel mooi en intiem om dat in het bijzijn van onze vrienden en familie uit te spreken.

We zijn dol op tips! Welke heb jij voor aanstaande bruidsparen?

Plan je dag zoals jij dat wilt en blijf dicht bij jezelf, dan kan je er echt van genieten!

Meer bruidsverhalen lezen?

Lees alle mooie verhalen over het uitkiezen van hun jurk en de bruiloft. Ook geven de bruiden stuk voor stuk een gouden tip voor aanstaande bruiden!

Lees hier alle sprookjes