Ik had geen specifiek plaatje…

…of merk voor ogen. Maar doordat er zo goed geluisterd werd naar mijn niet-wensenlijstje, klopte de jurk uiteindelijk helemaal!

Sandra.

De mooiste dag van Sandra en Thijs

Sandra had goed voor ogen wat ze niet wilde in een trouwjurk. Een wijde prinsessenjurk was niks voor haar. Ze wilde vooral iets wat helemaal bij haar zou passen en na het proberen van vele jurken, vond ze haar droomjurk. Dé jurk waar ze haar verloofde Thijs mee verraste.

Het bruidsverhaal van Sandra

Had je een specifieke jurk voor ogen toen je een afspraak maakte bij Bruidsmode Hedwig?

Eigenlijk wist ik vooral wat ik niet wilde, haha! Geen wijde prinsessenjurk, geen hele strakke jurk of strapless en ook geen meterslange sleep eraan.

Vaak krijgen we een zeer specifieke wensenlijst van wat een bruid juist wel wil, maar dit is natuurlijk ook een manier!

Omdat ik dus geen specifieke jurk in mijn gedachten had toen ik binnenkwam, was het heel prettig dat Bruidsmode Hedwig alle tijd voor me had. Ook werd er gezegd om me te geruststellen: “Als je de jurk hier niet vindt, dan vind je de jurk zeker ergens anders.” Er werd helemaal niet gepusht en dat is echt prettig.

En? Heb je wel dé jurk hier gevonden of ben je verder gaan kijken?

Het grappige is dat de jurk die ik heb gekozen precies de jurk is die ik eigenlijk al maanden in mijn hoofd had zitten. Ik had echter niet een specifiek plaatje of merk voor ogen. Maar doordat er zo goed geluisterd werd naar mijn niet-wensenlijstje, klopte de jurk uiteindelijk helemaal! Het werd een A-lijn jurk van Sweetheart met veel kant en een prachtige sexy rug. Het was echt mijn droomjurk.

Wiens reactie op de jurk zal je nooit vergeten?

Die van mijn zusje en schoonzusje. Mijn zusje had bij de eerste passessie al de tranen over haar wangen lopen toen de jurk werd dichtgemaakt, ze was volledig ontroerd van die mooie jurk bij mij.

Bij de tweede passessie ging mijn schoonzusje mee. Zij wilde nooit van haar leven gaan trouwen, totdat….ze mij in die trouwjurk zag. Een paar minuten later stond ze zelf tussen de jurken te kijken, haha!

Wat is jouw gouden tip voor toekomstige bruiden?

Pas heel veel jurken. Het is niet alleen heel leuk om al die mooie jurken te passen, maar je leert met iedere jurk weer meer over wat bij je past en welke het mooiste bij je staat. En geloof me; je voelt het meteen als de dé jurk aanhebt! En als het goed is, zie je het ook aan de tranen in de ogen van de lieve mensen die je hebt meegenomen.

Meer bruidsverhalen lezen?

Lees alle mooie verhalen over het uitkiezen van hun jurk en de bruiloft. Ook geven de bruiden stuk voor stuk een gouden tip voor aanstaande bruiden!

Lees hier alle sprookjes