Bruidsmode Haarlem is Bruidsmode Hedwig

Welcome to the life of a bride-to-be!

Je bent ten huwelijk gevraagd, en gaat een spannende en drukke tijd tegemoet naast je regular leven. Na het aanzoek waar je echt wel even van mag genieten betekent het ook dat je een bruiloft  gaat plannen. Oke, het duurt misschien nog wel even, maar de tijd vliegt voorbij.

Uiteraard gaan jullie samen de perfect trouwdatum uitkiezen waarna de planning kan beginnen. Vaak is het handig een budget samen te stellen, de locatie te bepalen, en natuurlijk op zoek te gaan naar je trouwjurk!

Trouwjurk uitzoeken in Haarlem

Het regelen van een trouwjurk kan vaak veel tijd kosten. Gelukkig is dit wel 1 van de leukste dingen om te doen. Bijna ieder meisje heeft wel eens gedroomd van een prinsessenjurk. Nu is de tijd gekomen om de mooiste jurk van jouw leven uit te gaan zoeken. Samen met je moeder, vriendinnen, schoonmoeder of slechts met 1 zus of vriendin een gezellig dagje weg met als doel het vinden van jouw trouwjurk.

DE JUISTE BRUIDSWINKEL

Internet

Soms is het zo spannend en blijf je dagen en avonden op het internet kijken op zoek naar bruidsjurken, bruidswinkels en ervaringen van bruiden. Je weet dat je van een plaatje jouw droomjurk niet gaat vinden en is het echt tijd om de stap te maken om een afspraak te maken bij een bruidsmode zaak in de buurt van Haarlem.

Welke Bruidswinkel

Kijk in je omgeving naar bruidswinkels,maak gebruik van de ervaringen van bruiden en bekijk reviews. Het is handiger een bruidswinkel in de buurt te vinden want je komt immers nog 3 keer terug om jouw bruidsjurk door te passen. Als je in Haarlem woont wil je niet in Maastricht je droomjurk vinden. Wil je een grote bruidswinkel of zoek je juist een winkel die jou op de eerste plaats zet en waar je een warm en gezellig gevoel bij krijgt? De één past twintig jurken, een ander loopt de winkel binnen en ziet haar droomjurk direct hangen. Bruidsmode Hedwig heeft voor ieder wat wils.

Bruidsmode Hedwig Helpt

Wanneer trouwjurken passen

We krijgen tegenwoordig vaak bruiden die 4 maanden voor hun huwelijk een afspraak maken, echter is dat aan de late kant. Je wil tenslotte ruime keuze en dat je bruidsjurk netjes op maat gemaakt wordt. De levertijd van een trouwjurk is vaak 4 maanden waardoor de tijd voorbij vliegt. Het is natuurlijk enorm jammer wanneer jouw droomjurk niet op tijd geleverd kan worden. Dus om te zorgen dat je alle keuze hebt van de designers geven wij je graag mee dat het verstandig is om minimaal 6 maanden van te voren een afspraak te maken bij je bruidsmodezaak.

Tijd voor actie

Goed, tijd voor actie,. Probeer bij jezelf na te gaan wat voor jou echt van belang is.

  • Wie neem je mee naar de afspraak (hoe meer mensen hoe meer meningen)
  • Maak een mooi Pinterest bord of stap er geheel “ open” in en laat je adviseren
  • Prik een datum met je gezelschap en neem contact met ons op

Ontmoet ons team!

Wij kijken er naar uit je te ontvangen in onze gezellige winkel in de omgeving van Haarlem. Nieuwsgierig naar wie wij zijn?

Bekijk hier direct ons aanbod