Bruidsmode in Alkmaar vind je bij Bruidsmode Hedwig

Bruidsmode Hedwig leider in de persoonlijke en authentieke bruidsmode

Klein begonnen, maar uitgegroeid tot een toonaangevende bruidsmode winkel van Alkmaar en omgeving. Persoonlijk en betaalbaar dat maakt ons uniek in deze regio. Met een klein enthousiast team helpen wij de bruiden met veel passie en plezier. Wij ontvangen dan ook met regelmaat bruiden via mond tot mond reclame. Wij zijn daar trots op en het is de beste reclame voor een bruidswinkel. Ervaar het zelf en ontdek dat bruidsjurken passen een feestje is.

ONZE BRUIDSWINKEL

Gehele bruidswinkel voor jezelf met grote collectie bruidsjurken

Het is super spannend een trouwjurk te passen en het liefst doe je dat met de mensen die belangrijk voor je zijn. Het is fijn om dit met hen te delen en aandacht voor elkaar te hebben. Iedere bruid wordt privé geholpen in onze sfeervolle bruidsboetiek. Daardoor voel je je beter thuis en kunnen wij beter advies geven. Wij werken uitsluitend op afspraak, zodat de bruiden alle tijd en aandacht hebben om goed te kijken en passen. Wij staan klaar met service en advies!

Natuurlijk kun je je vriendinnen of familie meenemen. Het maken van deze afspraak kan zowel overdag als ’s avonds. Daarnaast zijn wij ook in het weekend geopend.

Onze bruiden hebben een keuze van uit meer dan 300 modellen, variërend van klassiek tot  bohemien, vintage, kant en moderne stijlen bruidsjurken. Alle bekende nationale en internationale merken, maar ook de mogelijkheid om je eigen bruidsjurk samen te stellen zijn aanwezig. Een ruime keuze is nodig om de juiste beslissing te kunnen nemen. Elk jaar wordt de nieuwe collectie bruidsjurken ingekocht en een deel is te zien op onze website.

PRIJS EN KWALITEIT

Eigen ateliers

Alle veranderingen worden vermaakt in ons eigen atelier bij Alkmaar door gediplomeerde coupeuses. Want op jouw trouwdag ben jij het stralende middelpunt en dan is het belangrijk dat je jezelf kunt zijn in de kleding die je draagt.

Budget / Betaalbaarheid

Heb je een klein budget? Neem contact met ons op, wij adviseren je graag en bieden veel mogelijkheden waar wellicht jij nog niet aan hebt gedacht. In onze bruidsmodezaak kan je betaalbare trouwjurken vinden. Zo verkopen wij bruidsjurken van het merk Bianco Evento. Dit zijn jurken in de prijsklasse van 350 tot 895 euro. Wij zorgen ervoor dat je er prachtig uit komt te zien ongeacht het budget en zo kan je toch een bruidsjurk kopen en hoef je deze niet te huren.

Bereikbaarheid Bruidmode Hedwig

35 minuten rijden vanaf Amsterdam (20 min per trein)
20 minuten rijden vanaf Alkmaar (20 min per trein)
10 minuten lopen vanaf Station Castricum

Ontmoet ons team!

Ben je woonachtig in Alkmaar of omgeving en ben je op zoek naar een trouwjurk voor de grote dag? Kom langs bij Bruidsmode Hedwig. Klik hier voor een routebeschrijving.

Benieuwd naar onze collectie trouwjurken?

Bekijk hier direct ons aanbod